Gyereknapi AKCIÓ! Május 20-ig leadott rendelésekre 10% termékkedvezményt biztosítunk! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
Az akció ideje alatt más kedvezményt, kupont felhasználni nem lehet!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703249353

Blog
Játékhalom

Legjobb keresős játékok

Legjobb keresős játékok

Elveszel a részletekben vagy a legapróbb eltérést is észreveszed? Próbáld ki magad a legjobb böngészős/keresős játékaink egyikében.

Alábbi játékainkban igazi Sherlock Holmesnak érezheted magad! Nyűgözd le barátaidat kiváló megfigyelőképességeddel!

A böngészős/keresős játékok lényege, hogy egy apró jel, egy megadott kiindulásipont, valamilyen utalás alapján kell felfednünk a cselekményt és megtalálnunk az elrejtett tárgyat vagy felkutatnunk az elkövetőt. 

Crime City, ahol minden sarkon bűn terem

A MicroMacro Crime City egy kooperatív társasjáték a kezdő megfigyelőknek és a legnagyobb detektíveknek egyaránt. Együtt kell megoldani a krimibe illő bűnügyeket, kulcsfontosságú nyomokat találni a monumentális tárkép aprócska részleteiben és elcsípni az elkövetőket. Itt hétköznapinak számítanak a simlis lopások, a rejtélyes halálesetek és a végzetes titkok. Olyannyira megszaporodtak a gaztettek, hogy a rendőrség már nem bírja, segítségünket kéri. 

A játék mechanikája rendkívül egyszerű, és ettől annyira szórakoztató, nem kell hozzá semmi extra előkészületet, nem igényel előzetes tudást. Csak hajtogasd ki a város képét, vedd elő az egy bűntényhez tartozó paklit, és anélkül, hogy átnéznéd annak lapjait, nézd meg az első nyomot, majd próbáld megtalálni a térképen! Sikerült? Nagyszerű, akkor jöhet a második nyom. És ez addig folytatódik, amíg minden szálat sikerül felgöngyölíteni, és megoldod a bűntényt. Az egyes eseteket 1-4 fő számára találták ki, de elméletben semmi akadálya, hogy többen tegyetek próbát vele, és nagyjából 15-45 perc a játékidejük, de ez nagyban függ az észlelőképességedtől is. A játék 16 esetet tartalmaz, amik bár mechanikailag nem bonyolultak, és a játékot akár 8 éves kortól ki lehet próbálni, a későbbi bűntények már esetleg szülői felügyeletet is igényelhetnek, ezért 12 éves kortól javasoljuk.

Mit gondolsz? Elég jó megfigyelő vagy, hogy még a legapróbb nyom se kerülje el a figyelmed? Akkor is, ha egy 75 x 110 cm-es képen kell megtalálnod a kis részleteket?

Rendeld meg most és tedd próbára magad és családod, barátaid a MicroMacro: Crime City társasjátékban, és tárd fel a város összes bűnét!

Crime City-Showdown

Üdvözlünk Crime Cityben, abban a városban, ahol minden sarok bűntényt rejteget.
A halálos titkok, az alattomos rablások és a hidegvérű gyilkosságok mindennaposak errefelé! A MicroMacro: Crime City sorozat negyedik (egyben utolsó) darabja ez itt, egy önálló játék és bár néhány történet folytatódik az előző részekből, ennek a 16 új ügynek a megoldásához nem szükséges ismernetek az előző játékokat.

Ha tetszett az első rész, akkor ezt sem hagyhatod ki! 
A bűntények csak rád várnak! Add le a rendelésed még ma!

Nyomok sűrűjében

A Nyomok sűrűjében egy intuitív, pillanatok alatt megtanulható, ám a végtelenségig játszható, könnyed és pörgős party játék. A játékot 3-8 fő játszhatja, 8 éves kortól, a játékideje pedig mindössze 15 perc.

A játék menete a böngészős / keresős játékokra hajaz, ugyanis a nyomozók egy nagyon zsúfolt, sok szereplővel és történéssel telepakolt képet látva kell megkeressék az áldozat által meghagyott nyomok alapján a tettest. A játékban három szerepkör van, az áldozat, a tettes és a nyomozók. Az áldozat és a tettes egymás mellett ülnek, őket egy paraván választja el a nyomozóktól. A paraván feléjük eső részén a nagy térképnek egy miniatűr mása található, valamint a rajztábla és a filctoll. A nyomozók a paraván átellenes oldalán ülnek, és a nagy térképet böngészik. A játék elején a tettes kiválaszt egy figurát a képről, ezt megmutatja az áldozatnak, aki ezután igyekszik a lehető legjobb nyomokat felrajzolni rajztáblára. Mielőtt azonban a táblát átadná a nyomozóknak, a tettes még bizonyos dolgokat letörölhet a tábláról, és a nyomozók ezekből a hiányos nyomokból kell, hogy megpróbálják megtalálni azt a jelenetet, és azt a figurát, amit előzőleg a tettes kiválasztott. Ha sikerrel jártak, a nyomozók és az áldozat is nyertek.

Ha szeretnél egy pörgős, könnyed, családbarát, de baráti társaságban is kiváló és izgalmas parti játékot, amit pikk-pakk el tudsz magyarázni bárkinek, és a játékideje is hamar megvan, akkor a Nyomok sűrűjében a kiváló választás számodra!